statcounter

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΛεμονόΣοδο το θαυματουργό

ΔΙΤΤΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΣΟΔΑ (χωρίς αλουμίνιο και γλουτένη, 100% καθαρή από πρόσθετα) σε συνδυασμό με ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΕΜΟΝΙΑ / Μια πανίσχυρη θεραπευτική φόρμουλα

Έχει ήδη αποδειχθεί ότι το λεμόνι έχει ισχυρές αντι-καρκινικές ιδιότητες και ότι έχει, επίσης, μια πολύ ισχυρή επίδραση πάνω σε κύστες και όγκους. Η ανάμιξη του λεμονιού με την μαγειρική σόδα θα ήταν ακόμα καλύτερη διότι θα ομαλοποιήσει την τιμή του pH του σώματος.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι όταν ο χυμός λεμονιού αναμιγνύεται με την μαγειρική σόδα καταστρέφει μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα, ενώ αφήνει τα υγιή κύτταρα ανέπαφα. Κάθε ασθενής με καρκίνο οφείλει να πίνει χυμό λεμονιού με ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Εκτός των άλλων, αυτή η θεραπεία δεν έχει τις παρενέργειες των φαρμάκων της χημειοθεραπείας. Τα βιολογικά λεμόνια δε, είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τα λεμόνια που καλλιεργούνται με χημικά λιπάσματα και ψεκάζονται με φυτοφάρμακα και παρασιτοκτόνα.


Κάθε 2 μήνες (και όχι πυκνότερα), επί 9 συνεχόμενες ημέρες πίνουμε καθημερινά το παρακάτω ρόφημα το πρωί που θα ξυπνήσουμε:

1/2 λεμόνι στιμμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα
Το ανακατεύω να αφρίσει σε λίγο νερό, και μετά προσθέτω λίγο-λίγο την υπόλοιπη ποσότητα του νερού κι ανακατεύω μέχρι να γεμίσει το ποτήρι.

Το λεμόνι έχει μια πολύ ισχυρή αντιμικροβιακή δράση έναντι βακτηριακών και μυκητιασικών λοιμώξεων. Είναι επίσης αποτελεσματικό κατά των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, είναι ένα ισχυρό αντικαταθλιπτικό και μπορεί επίσης να μειώσει το άγχος και νευρικότητα όταν είστε σε μια κρίση. Το λεμόνι καταστρέφει τα καρκινογόνα κυττάρα 12 διαφορετικών τύπων καρκίνου και εμποδίζει την εξάπλωση των καρκινογόνων κυττάρων. Ξέρουμε ήδη πως έχει 10.000 φορές ισχυρότερη επίδραση από αυτή των φαρμάκων, όπως της Αδριαμυκίνης, της χημειοθεραπείας και άλλων φαρμάκων για τον καρκίνο.

Λίγοι τέλος άνθρωποι συνειδητοποιούν, ότι η μαγειρική σόδα έχει και ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες. Εάν ληφθεί εσωτερικά συμβάλλει στην διατήρηση της ισορροπίας του pH στο αίμα μας. Αυτό είναι πιθανόν το βασικό σκεπτικό πίσω από τις συνιστώμενες χρήσεις του κατά του κρυολογήματος, των συμπτωμάτων της γρίπης, ακόμη και για τον καρκίνο. Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Όταν πίνεις ένα κουταλάκι κοφτό του γλυκού σε ένα ποτήρι νερό, καθημερινά για ένα μήνα, αλκαλοποιείς το σώμα σου και ανεβάζεις κατά πολύ το μεταβολισμό σου.

Οι αλκαλικές τροφές είναι η βάση της Υγείας. Ο καρκίνος σε ph 7,4 και πάνω κοιμάται, ενώ σε 8 και πάνω εξαφανίζεται. Ο άνθρωπος πρέπει να μείνει σε ph 7,2 με 7,4 αφού ακόμα και σε ουδέτερο ph 7 πεθαίνει. Σε υψηλότερες τιμές (7,6 - 7,8) παράγει έμμορφα συστατικά αίματος, μα σε ακόμα παραπάνω τιμές (και χωρίς εσωτερική αλχημεία) πεθαίνει επίσης.

Ως εκ τούτου η διατροφική ισορροπία είναι 70 με 75 % αλκαλικές τροφές και 25 με 30% όξινες.
Φωτογραφία του χρήστη Υγειογνωσία.