statcounter

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Κανναβιδιόλη (CBD)



ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΝΑΒΙΔΙΟΛΗ (GMP/ISO) - ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το νευρικό σύστημα των ζώντων οργανισμών αποτελεί το λογισμικό βάσει του οποίου ο οργανισμός επικοινωνεί με τον κόσμο. Η καλή υγεία και η εξέλιξη του νευρικού συστήματος οδηγεί τα όντα σε υψηλότερα επίπεδα αντίληψης, καθιστώντας το πνεύμα τους οξυμένα δυνατό κι έτοιμο για συνείδηση.

Η Κανναβιδιόλη (CBD) αποτελεί την ΑΠΟΛΥΤΗ θωράκιση του ανθρώπινου νευρικού συστήματος. Ανακουφίζει από τους πόνους, σκοτώνει τα βακτηρίδια και επιβραδύνει την ανάπτυξή τους, μειώνει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, είναι αντιεμετική και αντιεπιληπτική, ισχυρά αντιφλεγμονώδες, αντιψυχωτική, αντικαταθλιπτική, αγχολυτική, διεγερτική των οστών, υπερπροστατευτική του νευρικού συστήματος, κατά της αϋπνίας και των κρίσεων πανικού, ενώ προσδίδει μια ήρεμη αναζωογόνηση στο σώμα.


Στις μέρες μας χρησιμοποιείται για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του άγχους και τις ισχυρές περιπτώσεις φλεγμονών. Έχει αποδειχθεί επίσης αποτελεσματική στη θεραπεία ενός ευρέως φάσματος άλλων ασθενειών: στην επιληψία, στη ναυτία, στη σκλήρυνση κατά πλάκας, και στις πολυάριθμες φλεγμονοειδείς ασθένειες, καθώς επίσης και στην παρεμπόδιση ανάπτυξης ορισμένων μορφών καρκίνου.

Τέλος η Κανναβιδιόλη (CBD) έχει παρουσιάσει ελπιδοφόρα αποτελέσματα σε ψυχιατρικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης της σχιζοφρένειας, της διπολικής διαταραχής, και των αγχωσικών διαταραχών.

Το Έλαιο της Κανναβιδιόλης περιέχει: Έλαιο ψυχρής έκθλιψης από τους σπόρους, Κανναβιδιόλη, Βιταμίνη Ε, Τερπένια, μόρια κάνναβης που προκύπτουν από την επεξεργασία, ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά.