statcounter

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Επιλογές

Ο σύγχρονος άνθρωπος έχει κάνει την υπέρτατη συμφωνία του Φάουστ με το διάβολο. Για πληθώρα φθηνών καταναλωτικών προϊόντων και τροφίμων, δέχεται σε αντάλλαγμα καρκίνους, καρδιοπάθειες, διαβήτη, αυτοάνοσα, ψυχικές και εκφυλιστικές παθήσεις. Ζούμε μέσα σε μια τοξική θύελλα που οι συνέπειές της για το ανθρώπινο γένος είναι ακόμα δυστυχώς ανυπολόγιστες.

Ταυτόχρονα, ζούμε τον παραλογισμό των αριθμών. Οι συμβατικές εξετάσεις (αιματολογικές και μη) τρομοκρατούν ένα υγιές άτομο χωρίς κανένα παθολογικό πρόβλημα, επειδή οι τιμές και οι αριθμοί είναι εκτός της νόρμας του γενικού πληθυσμού. Και οι γιατροί ξεκινούν φαρμακευτική αγωγή για να τις επαναφέρουν στην τάξη! Αγνοούν την αρχή της βιοχημικής ιδιαιτερότητας του ατόμου! Την ολιστική προσέγγιση στον άνθρωπο και τη γνώση ότι δεν υπάρχουν εν τέλει ασθένειες, αλλά ασθενείς, με τον κάθε έναν τόσο διαφορετικό από τον άλλον. Αγνοούν τη διαφορετική γενετική προδιάθεση, το διαφορετικό τρόπο ζωής και διατροφής. Ότι οι τιμές που θεωρούνται εκτός νόρμας για ένα άτομο μπορεί να είναι εντελώς φυσιολογικές για ένα άλλο, και σε αυτές τις περιπτώσεις η προληπτική χορήγηση φαρμάκου συχνά έχει σαν αποτέλεσμα την τοξίνωση και την εμφάνιση της παθολογίας.

Ας γίνουμε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας κι ας ζήσουμε με πνεύμα τις επιλογές μας. Ο έλεγχος και η σημαντική μείωση των φλεγμονών στον οργανισμό είναι βασική προϋπόθεση της υγείας των κυττάρων . Η περιοδική αποτοξίνωση του γαστρεντερικού μας, η βάση για να χτίσεις τη δύναμη.

Τα βιολογικά τρόφιμα, οι σούπερ τροφές, οι καθαρές, οι ωμές και οι φυτικές, η σωστή ενυδάτωση και η ήπια αεροβική άσκηση, δείχνουν ικανά να μας βγάλουν από το ψυχολογικό αδιέξοδο και την ανοησία.

(Θα απομένουν μετά οι σιωπές και ο έρωτας.
Για να μας οδηγήσουν στην αλήθεια του να μην ονειρεύεσαι τη ζωή, αλλά να ζεις το όνειρο που τη διέπει).